КОНТАКТ: +38970311011
 
 
 
Е - ПОШТА: advbozinovski2019@yahoo.com
 
 
 
 
 
 
 
hiclipart.com
 
 
 

АДВОКАТ Виктор Божиновски

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ви треба правна помош?

 
 
  • КРИВИЧНО ПРАВО
  • СТОПАНСКО ПРАВО
  • ТРУДОВО ПРАВО
  • ФИНАНСИСКО ПРАВО
 
 
 
  • НАСЛЕДНО ПРАВО
  • СЕМЕЈНО ПРАВО
  • АДМИНИСТРАТИВНО ПРАВО
  • МЕЃУНАРОДНО ПРАВО
 
 
 
 
 
 
 
team member 1
Виктор Божиновски е роден на 4 Јануари 1976 година во Куманово. Основно училиште завршува во ОУ “Браќа Миладиновци” во Куманово а средно во Гимназијата “Гоце Делчев”, исто така во Куманово. Дипломира на Правен Факултет “Јустинијан Први” во Скопје во 1998 година по што се вработува како Адвокатски приправник. Од 2001 година е примен во Адвокатската комора на Република Македонија и работи како адвокат се до Октомври 2005 година кога е изберен за Секретар на Општина Куманово. Во Ноември 2006 година е избран за Директор на ЈП “Водовод” Куманово и истата функција ја извршува се до Септември 2013 година, кога стапува на функцијата Раководител на Сектор за правни, имотно-правни и општи работи во Општина Куманово, а од Јануари 2018 година ја врши функцијата Раководител на Сектор за социјална и здравствена заштита, култура и спорт во Општина Куманово. Од 1 Јануари 2019 година повторно се враќа во приватниот сектор како Адвокат во адвокатска канцеларија “БОЖИНОВСКИ”.Адвокат Виктор Божиновски е магистрант по Кривично право и криминологија на постдипломските студии на Правен факултет “Јустинијан Први” во Скопје.Во праксата се занимава со кривично, стопанско, трудово, финансово, наследно и семејно право.
 
 

ПРАВНИ ОБЛАСТИ

 
 
 

Кривично право

 

Види повеќе

 
 
 
 

Стопанско право

 

Види повеќе

 
 
 
 

Трудово право

 

Види повеќе

 
 
 
 

Финансиско право

 

Види повеќе

 
 
 
 
 
 

Наследно право

 

Види повеќе

 
 
 
 

Семејно право

 

Види повеќе

 
 
 
 

Административно право

 

Види повеќе

 
 
 
 

Меѓународно право

 

Види повеќе

 
 
 
 
 
 
 

ЗАКАЖИ СОСТАНОК

 
 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.
 
 
 
 

КОНТАКТ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Имаш прашање?
Ти треба правна консултација?
 
Побарај повик
 

АДВОКАТ: Виктор Божиновски